norlenmotocross

SM i Tibro

Kategori: Allmänt

Tredje sm:et avklarat och fortfarande i topp!!

Plockade upp Jenny när hon hade jobbat klart och åkte ner mot Tibro. Stannade på McDonald´s i Enköping för att äta lite middag. William  fick sin första hamburgare, men han föredrog att dricka ur muggen med sugrör.


Under lördagen var det riktigt bra väder och träningen kändes bra var tvåa på första och fyra på den andra.
På kvalheatet fick jag en helt ok start och var väl ungefär femma ut. Körningen flöt på bra och hojen kändes bra, körde till mig en heatvinst.

Middag på kvällen med teamet, grillat blev det den här gången. Supergott som vanligt!! Och här är superkockarna Ulf & Katarina.



Söndagen bjöd inte på samma fina väder men allt passar ju motocross!! Träningen kändes bra blev trea och hojen fungerade som den skulle.
Valde först på grinden och ställde mig i mitten. Kom iväg ganska dåligt och var väl runt tolva, hade svårt att komma in i något riktigt flyt och stumnade ganska fort i armarna. Fick kämpa mig till en tredjeplats.

Heat 2 och en riktig dålig start. Bommade utsläppet och fastnade i massa köer under första varvet. Låg runt 28:e plats på först varvet och fick kämpa ordentligt för att ta mig uppåt. Nötte på hela heatet och slutade på en 7:e plats.
Är missnöjd med starterna under helgen men tycker att körningen var ok.

Lite bilder från helgen.....








//Mackelito

Kommentarer

  • Danker säger:

    Hej! Trevlig läsning kul att du uppdaterar så mycket.

    Du har ju bra fart bra tempo genom hela heaten "även med kramp" =) Bara att nöta starter till finspång, där har vi ju fantastiska minnen från förra året. =)

    2010-05-26 | 13:15:22

Kommentera inlägget här: