norlenmotocross

GOD JUL

Kategori: Allmänt

God Jul

Önskar Marcus med familj

Avslutning med MXstar

Kategori: Allmänt

Igår hade vi avslutning med MXstar. Vi sågs i Björklinge (strax utanför Uppsala) vid två tiden på eftermiddagen och började i pulkabacken. Efter några race nerför backen grillade vi lite korv.



Tordh frös så han placerade sig vid brasan

Gabriel hade kul i backen

 

Efter pulkabacken gick vi hem till Mattias & Anna och åt en god middag tillsammans och vi grabbar avslutade dagen med ett dopp i Mattias utejacuzzi! Tack alla för en trevlig kväll och för allt stöd under den här säsongen!

MVH Marcus med familj

Träning på Uringe

Kategori: Allmänt

Var på Uringe idag utanför sthlm och körde lite. Banan var blöt och spårig men helt ok att köra på. Hade med mig pappa Bosse (som för övrigt är min mekaniker) och syrrans kille Rasmus Sjöberg som körde han med. Jag hann med tre pass, var lite kallt så ja frös om fingrarna men det gick bra när man fått igång värmen i dem.

Fysträningen går väldigt bra, har lyckats klara mig från förkylningar och sjukdomar på senaste tiden.
Har precis kommit hem från julbord med familjen och nu är det soffan och tvn som gäller!!

mvh mackelito

Körning & julbord i skåne

Kategori: Allmänt

Var ner till Sjöbo i skåne i helgen och hälsade på teamet. Med mig hade jag Jenny & William,bilresan tog som sagt 8 tim men det gick kanon bra med sonen!! Kom ner vid sex tiden på fredagen och tog först en sväng förbi butiken Motostar som teamet sammarbetar med. Där träffade vi Johan ( som vi övernattade hos under helgen) och Niclas Månsson, lastade på min nya Honda 450 så det bara var att dra till banan på morgonen efter. Fick nämligen klart för mig vilket späckat schema vi hade på lördagen :)
Åkte hem till Johan, åt och kollade lite Idol.

Upp tidigt på lördagsmorgon, tur att man har en liten son som vaknar tidigt så man slipper ställa väckarklockan. Första punkten på dagordningen var fotografering. Motostar håller på att bygga upp en ny butikslokal så där passade vi på att fota. Med på fotograferingen var även mx2 föraren Filip Bengtsson som även han kör för teamet. Vidare till Sahlins kläder i Tomelilla för att pröva ut teamkläder. Därefter begav vi oss till Ripa utanför Kristianstad, där första sm deltävlingen går i vår.

Körde fyra pass och i början var det väldigt ovant med hondan, har kört suzuki de senaste 5åren plus att det var nån månad sen jag körde sist. Men kom snabbt in i det och hondan gick riktigt bra. Böt bakstötdämparen till en månsson fox suspension och då kändes den inte lika ormig längre. Vädret var helt ok lite kallt men inget regn, banan var lite gropig men annars helt ok. Med till Ripa var även Filip med familj, Gustav (Filips mekaniker) Johan, Niclas Månsson med pappa Kjell, Niclas och Tomas.

Åkte hem till Johan igen när vi kört klart och duschade. Tog oss in till Tomelilla för att äta julbord och bowla med resten av teamet. En trevlig kväll där tyvärr varken jag eller Jenny vann på bowlingen, men Johan måste ha tjuvtränat innan för han slog en hejjans massa strikes. Drog hem igen på söndag förmiddag, alla 67 mil!

Tack hela teamet för en trevlig helg känns bra inför nästa säsong.
Ett speciellt tack till Johan för hans gästfrihet. 


             



MVH Mackelito