norlenmotocross

Nyss hemkommen....

Kategori: Allmänt

Satte mig precis i soffan, pappa och jag kom precis hem från skåne. Det har gått bra i helgen, testade fjädring med Månsson. Kom en bit på vägen men är inte riktigt där ja vill än!Vädret var fint hade strålande sol i fredags. Pappas shorts åkte till och med på :) men de va ioförsig inge otippat!!! Körde lite på Ripa och även på Iilstorp.

MVH marcus 

Tiden går fort!!!!

Kategori: Allmänt

Satt och tittade på gamla bilder idag. Vad tiden går fort......här är Wille alldeles ny.....



Och här är Wille och Jenny idag.......


Och här är hela familjen när William fyllde ett......

Gymmet

Kategori: Allmänt

Är pappaledig för tillfället och idag började Jenny kl 12:00, så jag passade på att åka till gymmet på förmiddagen. Har nyligen bytt gym till ett som ligger nära vårt hus. Ett lite mindre ställe där inte så många tränar. Så idag var jag ensam tills ett gäng pensionärer dök upp!!!Det är alltså dem och jag som tränar här :)

//mackelito



SNÖ!!!!

Kategori: Allmänt

Var och körde på Årsunda igår, strålande sol och några plusgrader kunde inte bli bättre. Bestämde mig för att åka dit även idag. Men fick vända i Jumkil då snön bara vräkte ner. Trodde våren var här men dubbdäcken får tydligen sitta kvar ända i april. Bara drygt en månad  kvar till sm start och det är fortfarande vinter i större delen av landet. De flesta har väl flytt ner till Belgien för att hinna köra en del på barbacke. Man får väl hoppas på att snön ligger kvar hela sommaren för då lär man vara överlägset bäst iallafall :)

Drar ner till Skåne igen på torsdag, hoppas att de har vår där.
Nu väntar Johan Falk på fyran och tror min sambo poppar popcorn till mig.......

MVH Marcus

Skåne

Kategori: Allmänt

Jag och Wille tog flyget ner på fredagsmorgon. Första gången för Wille att flyga och jag måste säga att det gick jätte bra. han charmade flygvärdinnorna (det måste han ha ärvt från mig) :) Blev upplplockad på Sturupflygplats av Filip Bengtsson och åkte till en fotografering med en av våra sponsorer Betsafe.com! När vi var klara med den åkte vi en sväng förbi Motostars nya lokal och pratade lite. Är nyöppning där nu i helgen så vi förare ska vara här och prata lite med kunderna. Tog in på hotell och käkade lite, väntar på pappa som fick den roliga uppgiften att köra ner med hojen :) När han väl dök upp var kl mycket och vi dök i säng.

Upp tidigt på lördagen för ett pass i butiken. Jag o Wille hängde på lagret en stund,han måste ju få sova oxå! Trött blir man när man e me pappa på cross en helg. Efter lunch åkte vi till Illstorp utanför Sjöbo för att köra lite, det är ju trotts allt det jag åkt nästan 70 mil för :) Det var fruset i backen så dubbdäcken fick sitta på. Det rullade på som vanligt, körde två gånger 30min. Tog oss tillbaka till hotellet, åt och la Wille. Fick spendera kvällen på rummet medans pappa tog sig ner till hotellbaren för att kolla läget. Blev melodifestivalen och lite chips.

Spenderade förmiddagen i butiken på vägen dit somnade Wille i bilen, pappa erbjöd sig så fint att sitta kvar och "vakta" honom. Så medans jag va i butiken sov pappa och William i bilen!!!
Efter lunch åkte vi till Illstorp igen, körde två gånger 30 min och även idag kändes allt bra.Ska ner om nån vecka igen och testa lite fjädring.
Pappa släppte oss på flygplatsen innan han åkte hemmåt och vi landade vid halv sextiden där svärfar plockade upp oss.Hem efter en trevlig helg och vänta på att sambon ska komma hem från jobbet.

MVH Marcus 

Drar till skåne.....

Kategori: Allmänt

Har uppdaterat dåligt känner jag, men det har inte hänt så mycke på sistonde.Tränat på som vanligt, kört hoj så gott som de har gått att göra för all snö.Den har inte försvunnit här i uppsala så till helgen tar jag med mig William & pappa och åker ner till skåne för att köra lite.
Är bekväm och flyger ner med Wille, så får pappa komma efter med bilen :)

Uppdaterar när ja kommit hem!!!

MVH Marcus