norlenmotocross

Snart en vecka sen olyckan

Kategori: Allmänt

Ja då sitter jag hemma i soffan och kollar på hockey vm då jag egentligen borde varit i Tomelilla och kämpat om pallplatser!!

Är gipsad och sjukskriven i 3 mån! Ska börja med rehab såfort jag blir lite bättre!

När man inte kan köra får man roa sig med andra saker! Så idag var jag med familjen och köpte ny grill! Nått skoj ska man ju få ha i sommar :)

Lycka till alla imorgon! Heja Rasmus Sjöberg!

Trött

Kategori: Allmänt

Trött och kvar på sjukhuset i Uppsala! Opererades under dagen idag för min fraktur på höger handled! Har sovit hela eftermiddagen så jag har inte pratat med någon läkare och vet ingen direkt status på hur lyckad operationen blev! Eftersom ledbanden oxå var av var de oroliga för min rörlighet och stelhet i armen!

Som det ser ut nu är säsongen till stora delar över, men vi får hoppas och se hur de går! kommer med mer info såfort jag vet nåt mer!

Kommer fortsätta uppdatera bloggen men den kommer få ett litet annat innehåll än förväntat!

//Marcus

Kalmar sjukhus

Kategori: Allmänt

Klar på röntgen och det verkar vara en komplicerad fraktur! Båtbenet är av och handleden är ur led! Nu ska de bedövning hela armen och dra den rätt och sen gipsa! Sen väntar en hemfärd till akademiska i Uppsala där en lång komplicerad operation väntar i natt!

Jenny och William är här och kör mig hem till Uppsala!

Sen väntar sjukskrivning!!! Så både jobb o säsongen blir tyvärr lidande av de här!!

Säsongen tog en oväntad vändning

Kategori: Allmänt

Blev påkörd i ett hopp och utprejad! Kraschlandade och tog emot mig med högerhanden! Den är troligtvis bruten, sitter och väntar på röntgen nu! Det är synd att ens säsong förstörs av någon annan som inte verkar ha koll på sig själv och sin hoj!!!

Återkommer med mer info senare!

Handdukstjuv

Kategori: Allmänt

Smög sig förbi en kille och snodde en handduk på kvällskvisten!!! Han lär inte få så mycket varmvatten om han ska duscha så här sent :)

Sm vissefjärda

Kategori: Allmänt

Första dagen på sm är avklarad! Sol men blåsigt väder! Banan var lite harvad men det blev snabbt ett spår och var ganska halt!

På träningen hade jag 5:e tid och det kändes bra! Under kvalheatet fick jag en dålig start då jag spann på plattan men gjorde en bra första kurva och tog mig ut som ca 5 i första kurvan! Kämpade mig igenom heatet upp till andra plats! Låg och kampade med Lindström och slutade på andra plats! Är nöjd med dagen som helhet!

Ligger i soffan och vilar upp mig nu inför imorgon!

Laddar upp

Kategori: Allmänt

Nu närmar sig första sm deltävlingen och nu är förberedelserna i full gång!

Medans pappa är i garaget och fixar det sista och frun städar och packar husvagnen passar jag på att dra ut på en cykelrunda!

Förhoppningarna inför helgen är stora och jag sattsar som vanligt på att prestera mitt allra bästa!

Syns i Vissefjärda // mackelito